روانشناسی موفقیت به روش NLP

موفقیت اتفاقی نیست...برای موفق شدن باید قواعد آن را بیاموزید...

موفقیت اتفاقی نیست...برای موفق شدن باید قواعد آن را بیاموزید...

به نام خالق موفقیت هایی از جنس جوانی
سلامی به گرمی نفس های منو تو...
این وبگاه تقدیمی است به نسل جوان و نوجوان این سرزمین که با همه کم توجهی ها باز هم مردانه می جنگند و نیز همه کسانی که خواهان موفقیت هستند.
در این وبگاه که بر اساس اصول علم NLP در روانشناسی موفقیت پایه گذاری شده است، مطالب بسیار متنوع مرتبط با موفقیت گنجانده شده است.
این اصول تمامی جنبه های موفقیت از جمله موفقیت های تحصیلی، شغلی، مالی، اجتماعی، فردی و ... را در بر می گیرد.
همچنین سعی شده است که برای هر پست یک کلیپ ویدئویی نیز برای افزایش انگیزه و علاقه شما به مطالب، قرار داده شود.
این وبگاه در نوع خود اولین وبسایت ایرانی می باشد که بصورت کاملا تخصصی مباحث مرتبط با موفقیت را بررسی و منتشر می نماید.
از آنجایی که خود را مبرا از اشتباه نمی دانیم لذا خواهشمندیم ما را از نظرات گرانقدر خود محروم نفرمائید.
هرگونه انتقاد و پیشنهاد را با ما در میان بگذارید تا در بهبود عملکرد خود نهایت دقت را داشته باشیم.
تنها امید و دلگرمی ما، شمایید...
سپاس که نگاه هایتان را به ما می بخشید...
با تشکر...
محمدکاظم نگین تاجی( مدیریت وبگاه)

بایگانی

http://abasmanesh.com/uploads/article/1408345084.jpg


   این کلیپ انگیزشی را حتما دانلود کنید...


هستم اگر می‌روم...    

 شاید نخستین بار با شنیدن یا دیدن این عنوان سئوالاتی در ذهن ما پیش آید که چه کسانی انسان‌های موفق هستند و ما باید برای موفق شدن چه ویژگی‌هایی را در خود پرورش دهیم و یا عوامل رسیدن به آن کدام‌اند؟ قبل از هر باید به تحقق هدف‌هایمان باور داشته باشیم، در واقع ما انتظار آنچه را که داریم به دست می‌آوریم. موفقیت در طول زندگی هر انسانی وجود دارد و رسیدن به آن به تلاش‌های خود انسان بستگی دارد، بعد از این که فکر موفقیت در زندگی‌مان به وجود آمد و جزو هدف‌هایمان شد به زمینه‌های هموار کردن آن می‌پردازیم. در ابتدای راه باید سخت کوشی، تلاش، تقویت روحیه و حرکت روبه جلو داشت، چرا که پافشاری عامل اصلی پیروزی است و موفقیت ما به تلاش ما بستگی دارد نه اقبال ما. قرآن کریم می‌فرماید: «لیس اللا نسان الا ما سعی» ممکن است در ابتدا کسی روحیه کار وتلاش را داشته باشد، ولی وقتی با سختی‌ها مواجه می‌شود فوق العاده ناتوان شده و آن روحیه را از دست دهد، لذا بردباری پشتوانه کار و تلاش ماست


به ادامه مطلب بروید...


هستم اگر می‌روم...    


 شاید نخستین بار با شنیدن یا دیدن این عنوان سئوالاتی در ذهن ما پیش آید که چه کسانی انسان‌های موفق هستند و ما باید برای موفق شدن چه ویژگی‌هایی را در خود پرورش دهیم و یا عوامل رسیدن به آن کدام‌اند؟ قبل از هر باید به تحقق هدف‌هایمان باور داشته باشیم، در واقع ما انتظار آنچه را که داریم به دست می‌آوریم. موفقیت در طول زندگی هر انسانی وجود دارد و رسیدن به آن به تلاش‌های خود انسان بستگی دارد، بعد از این که فکر موفقیت در زندگی‌مان به وجود آمد و جزو هدف‌هایمان شد به زمینه‌های هموار کردن آن می‌پردازیم. در ابتدای راه باید سخت کوشی، تلاش، تقویت روحیه و حرکت روبه جلو داشت، چرا که پافشاری عامل اصلی پیروزی است و موفقیت ما به تلاش ما بستگی دارد نه اقبال ما. قرآن کریم می‌فرماید: «لیس اللا نسان الا ما سعی» ممکن است در ابتدا کسی روحیه کار وتلاش را داشته باشد، ولی وقتی با سختی‌ها مواجه می‌شود فوق العاده ناتوان شده و آن روحیه را از دست دهد، لذا بردباری پشتوانه کار و تلاش ماست.

 

یکی از سخنوران بزرگ جهان در فن خطابه و سخنوری در ابتدای کارش پی در پی شکست می‌خورد، لکنت پیدا می‌کرد، زبانش می‌گرفت ونمی توانست خوب صحبت کند، اما هرگز روحیه خود را از دست نداد، در زیرزمین منزلش به تمرین می‌پرداخت، برای این که ثبات قدمش از بین نرود گاهی نصف سر وصورتش را می‌تراشید و قیافه مضحکی پیدا می‌کرد به همین دلیل مجبور می‌شد هفته‌ها، ماه‌ها در خانه بماند و مشغول تمرین شود، پس کنار گذاشتن یاس وناامیدی محض علاوه بر این که ما را در ادامه حرکتمان یاری می‌کند واز ایستادگی وحرکت نکردن مان جلوگیری می‌کند به خلاقیت مان معنایی دوباره می‌دهد، چون وقتی به ناامیدی محض می‌رسیم دیگر خلاقیت معنایی ندارد. همچنین وجود رخوت و سکون در دین اسلام نیز مورد نکوهش قرار گرفته و روحیه موجود در فرهنگ اسلامی روحیه پویایی و حرکت رو به جلو است.

 

اقبال لاهوری می‌گوید: «هستم اگر می‌روم، گر نروم نیستم.» انسان‌های موفق کسانی هستند که از یک خود آگاهی واقعی برخوردارند، آن‌ها در برابر پیش آمد های ناگوار نیازی به داروهای آرام بخش ندارند و خود را به خوبی با مسائل و مشکلات تطبیق می‌دهند، از شکست‌هایشان جا نمی‌زنند، چرا که شکست انسان مهم‌ترین عامل برای رسیدن به هدف‌های اوست.انسان‌های موفق برای رسیدن به هدف‌هایشان برنامه ریزی می‌کنند، در واقع آن‌ها از وقتشان بهترین استفاده را می‌برند، آن‌ها توانایی تجزیه وتحلیل، فهرست بندی و مشخص کردن کارها را دارند واز این توانایی به عنوان سکوی پرشی برای پریدن به سوی افق‌های بی کران موفقیت بهره می‌گیرند. برای آنان یادگیری هیچ گاه به پایان نمی‌رسد وهرچه بیشتر یاد می‌گیرند، احساس اعتماد به نفسشان بیشتر می‌شود و انگیزه بیشتری برای ادامه کارشان پیدا می‌کنند، همیشه به دنبال نقطه ضعف‌های خود می‌گردند و برای اصلاح آن سعی و تلاش می‌کنند و بر این باورند که هدف‌ها همانند ارابه‌هایی هستند که با سوار شدن بر آن‌ها می‌توانیم از اکنون خود فراتر رفته و به آن چه می‌خواهیم برسیم. همه انسان‌های موفق به کار خود متعهدند.

 

 موفقیت اتوماتیک وار به دست نمی‌آید و از آسمان به زمین نمی‌افتد. باید برای رسیدن به آن کاملاً به کار خود متعهد باشیم. خیلی وقت‌ها رویای موفق شدن را در سر می‌پرورانیم، امیدواریم که موفق شویم، آرزوی ما موفق شدن است، اما چون به کار خود متعهد نمی‌شویم نمی‌توانیم به آن برسیم پس لحظه ای که تصمیم خود را گرفتیم باید تمام وجودمان متعهد تصمیممان باشد. انسان‌های موفق نمی‌توانند انسان‌هایی بی روح و افسرده باشند، چون افسردگی نقطه مقابل موفقیت است. یکی از مهم‌ترین نتایج تحقیقاتی که در مورد بحث موفقیت مطرح شده است وجود تصویر سازی‌های مثبت انسان‌های موفق است که دکتر اسپنسر جانسون نیز در یکی از کتاب‌های خود این نکته را متذکر شده است. در واقع تصویر سازی‌های مثبت می‌تواند موجب انگیزش در فرد شود.تصور لذت بردن از چیزهایی که می‌خواهیم به آن برسیم، حتی قبل از رسیدن به آن ما را به سوی آن هدایت می‌کند.

 

امام رضا (ع) می‌فرماید: بزرگی انسان به بزرگی اندیشه اوست. در این صورت خواهیم دید که با وسعت فکر و اندیشه جایگاه امید، موفقیت و تلاش بیشتر می‌شود و پویایی و حرکت نیز در دل چنین انسان اندیشمندی بر می‌آید.

 

دو نکته ای را که در راه رسیدن به این اهداف نباید فراموش کنیم نظم داشتن در کار و شروع کردن از جای کوچک است. مقصود این است که برای رسیدن به هدف اول با دقت و همت عالی نقشه رسیدن به هدف به طور وسیع طراحی شده و همه جوانب آن با نظم کافی جامه عمل پوشانیده شود. باید توجه داشته باشیم هنگام شروع و اقدام به کار همه نقشه‌ها را یک جا پیاده نکنیم و پله پله به هدفمان نزدیک شویم.

 

ناصرالدین شاه در سفری که به اروپا کرده بود در لندن با ملکه انگلیس ملاقات کرد، پس از تعارفات از ملکه پرسید: رمز موفقیت مردم مغرب زمین در امور مادی مخصوصاً در اقتصاد چیست؟ ملکه گفت: ملت ما هرگز اسرار پیروزی خود را به ملل دیگر بیان نمی‌کند، اما من به پاس احترام شما نکته ای را متذکر می‌شوم. ما مردم مغرب زمین همواره کاررا از جای کوچک شروع می‌کنیم تا اگر سود نبردیم راه بازگشت داشته باشیم و با دادن ضرر ناچیز نقشه را دگرگون کنیم و اگر سودی بردیم فوراً وضع را توسعه داده وقدم بعدی را برمی داریم، ولی شما شرقی‌ها برخلاف ما کار را از نقطه بزرگ شروع کرده وهمه نقشه‌ها را یک باره پیاده می‌کنید و در صورت مواجه شدن با ضرر راه بازگشت ندارید، به ناچار با دادن ضرر زیاد نقشه را پیاده می‌کنید و خود را به زحمت به هدف می‌رسانید.برای موفق شدن هیچ گاه دیر نیست، تصمیم خود را همین لحظه می‌گیریم، چرا که فردا همین امروز است که دیروز منتظرش بودیم. باید خودمان تغییر کنیم تا انسان موفقی شویم و تا زمانی که ما تغییرنکنیم اوضاع بهتر نمی‌شود. باید به تمام اشتباهات گذشته مان در هدف‌هایی که داشته فکر کنیم و از آن‌ها برای پایه ریزی آینده استفاده کنیم و به آنچه پیش رو داریم اطمینان کنیم.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی